In order to view this page you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Уторак, 19. Јануар 2016
05:27


РАДИО ВАЉЕВО

Слушајте нас уживо
(кликните на слику слушалица)


РАДИО ВАЉЕВО 1

Највећи хитови домаће забавне, народне и староградске музике

Слушајте нас уживо
(кликните на слику звучника)

ТРЕНУТНО СЛУШАТЕ...

Muzika i EPP

КУРСНА ЛИСТА

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
ПРЕУЗИМАЊЕ АУДИО МАТЕРИЈАЛА

Поштовани посетиоци, можете преузимати и снимљени материјал који смо за вас поставили у секцију ПРЕУЗИМАЊЕ. Омогућили смо вам преузимање актуелног издања Дневника Радио Ваљева. Ако нисте стигли да преслушате дневник са најновијим информацијама из локала, земље и света, то можете учинити посетом секцији ПРЕУЗИМАЊЕ (налази се у траци са опцијама у самом врху приказа портала) и преузимањем одговарајућег MP3 фајла. За све примедбе и сугестије можете нам се обратити путем форме која се налази на страници КОНТАКТ или нам можете писати на нашу и-мејл адресу rvaljevo@gmail.com

Гимназијалци у Риму добро


Написао

уторак, 09 септембар 2014 14:13


ПОНУДА НА СТОЧНОЈ ПИЈАЦИ


Написано

петак, 23 август 2013 12:38


Цене на Сточној пијаци у Ваљеву, углавном су сличне онима од прошле седмице, каже управник Сточне пијаце која послује у оквиру ЈКП "Полет" Првослав Аџић. Прасад се продавала по цени од 250 динара по килограму, јагњад по 220, овце од 100 до 120, женска телад од 360 до 370, а мушка од 420 до 440 динара. Пшеница се продавала 20 динара по килограму, кукуруз по 22, соја 70, јечам 22 а овас 24 динара по килограму. Џак сточног брашна од 30 килограма продавао се за 450 динара, а хлебног брашна 32 динара по килограму.

ОБУСТАВЉЕН САОБРАЋАЈ У УЛИЦИ ДИМИТРИЈА ТУЦОВИЋА


Написано

петак, 02 август 2013 09:38


Због радова на санацији клизишта у Улици Димитрија Туцовића данас је дошло до потпуне обуставе саобраћаја код броја 73. Обустава ће трајати наредних десетак дана.

Саобраћај из ове улице ће бити преусмерен у Улице Филипа Вишњића, Лелековићеву и Подгоричку.

Такође и аутобуски саобраћај ће се одвијати по скраћеном режиму.

САНАЦИЈА КЛИЗИШТА


Написано

петак, 26 јул 2013 10:50


У току је санација клизишта у Улици Димитрија Туцовића, због чега ће од понедељка бити измењен режим саобраћаја у овој улици. Од понедељка, 29. јула 2013. године, у делу Улице Димитрија Туцовића саобраћање ће бити отежано, са повременим заустављањем и наизменичним пропуштањем возила у зони извођења радова.

Моле се грађани да користе алтернативне правце кроз Улице Филипа Вишњића, Лелековићеву и Подгоричку, као и за стрпљење до 23. августа, до када је рок за завршетак радова.

Како не би долазило до већих застоја у саобраћају, моле се грађани и да не паркирају возила на делу улице где се ради, као и дуж улица које су алтернативни правци у овом делу града.

Радови на санацији клизишта у Улици Димитрија Туцовића обухватиће израду дренажног система, потпорних зидова и замену материјала у трупу улице, дужине 60 метара.

Инвеститор радова је ЈП "Дирекција за урбанизам, грађевинско земљиште, путеве и изградњу Ваљева", а радове изводе ГП "Компресор инг" д.о.о. . Вредност радова је 3.893.376,00 динара са ПДВ-ом.

Одсек за информисање и протокол

Град Ваљево

<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>
Страна 1 од 10
Банер

ТРЕНУТНО НА ВЕЗИ

Имамо 2 гостију на мрежи
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер