РАДИО ВАЉЕВО

 

Не само најстарији већ и најпоузданији и најсадржајнији

 

 

   

Магична звучна кутија - радио, као информативни медиј, када се појавио у свету двадесетих година прошлог века, начинио је револуционарни корак међу јавним гласилима, исто како је то педесетих година учинила телевизија. Специјалност радија, његова предност у односу на штампу је било саопштавање информација, праћење догађаја који трају (директан, жив пренос), аутентичност, изворност...

 

 

    54488519

 

 

Прва радио станица у свету почела је да емитује програм 2. новембра 1920.године у граду Питсбургу у САД, док је на подручју колубарског округа 29. новембра 1967 године стартовао Радио Ваљево.
У свом трајању до данас, Радио Ваљево је остао доследан основном програмском циљу - благовремено и објективно информисање о свему што је занимало наше слушаоце.
Данас је у Радио Ваљеву запослено 10 радника, а емитујемо 24 часа програма (информативне и садржајне емисије, музика...).

 

Четвртак, 27. Новембар 2014
09:02


РАДИО ВАЉЕВО

Слушајте нас уживо
(кликните на слику слушалица)


РАДИО ВАЉЕВО 1

Највећи хитови домаће забавне, народне и староградске музике

Слушајте нас уживо
(кликните на слику звучника)

ТРЕНУТНО СЛУШАТЕ...

JUTARNJI DNEVNIK

КУРСНА ЛИСТА

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер


KONTAKT CENTAR DUNAV OSIGURANJA


Написао 
четвртак, 15 децембар 2011 13:08

Kompanija Dunav osiguranja je uvela kontakt centar koji predstavlja mogucnost dobijanja informacija vezanih za sve vrste osiguranja.Pozivom na broj 0800 386 286,potencijalni i postojeci osiguranici mogu dobiti sve informacije o mogucim vidovima osiguranja,prijavi stete,prodajnim mestima.

Svetlana Tomic ,direktor Dunav osiguranja u Valjevu ,je istakla znacaj otvaranja ovog kontakt centra,jer je nivo informisanosti gradjana na temu osiguranja vrlo mali.

Прочитано 704 пута
Више из ове категорије « DONATORSKO PLAVO VECE PREKVALIFIKACIJOM DO POSLA »

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

Банер

ТРЕНУТНО НА ВЕЗИ

Имамо 5 гостију на мрежи
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер