RADIO VALJEVO

 

Ne samo najstariji već i najpouzdaniji i najsadržajniji 

 

 

    Magična zvučna kutija - radio, kao informativni medij, kada se pojavio u svetu dvadesetih godina prošlog veka, načinio je revolucionarni korak među javnim glasilima, isto kako je to pedesetih godina učinila televizija. Specijalnost radija, njegova prednost u odnosu na štampu je bilo saopštavanje informacija, praćenje događaja koji traju (direktan, živ prenos), autentičnost, izvornost...

    54488519

 

     Prva radio stanica u svetu počela je da emituje program 2.  novembra 1920.godine u gradu Pitsburgu u SAD, dok je na  području kolubarskog okruga 29. novembra 1967 godine startovao  Radio Valjevo.

    U svom trajanju do danas, Radio Valjevo je ostao dosledan    osnovnom programskom cilju - blagovremeno i objektivno  informisanje o svemu što je zanimalo naše slušaoce.

 Danas je u Radio Valjevu zaposleno 10 radnika, a emitujemo 24  časa programa (informativne i sadržajne emisije, muzika...).  

Sreda, 23. Jul 2014
05:33:


RADIO VALJEVO

Slušajte nas uživo
(kliknite na sliku slušalica)


RADIO VALJEVO 1

Najveći hitovi domaće zabavne, narodne i starogradske muzike

Slušajte nas uživo
(kliknite na sliku zvučnika)

Trenutno slušate...

Muzika i EPP

KURSNA LISTA

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner


KONTAKT CENTAR DUNAV OSIGURANJA


Napisala:  
četvrtak, 15 decembar 2011

Kompanija Dunav osiguranja je uvela kontakt centar koji predstavlja mogucnost dobijanja informacija vezanih za sve vrste osiguranja.Pozivom na broj 0800 386 286,potencijalni i postojeci osiguranici mogu dobiti sve informacije o mogucim vidovima osiguranja,prijavi stete,prodajnim mestima.

Svetlana Tomic ,direktor Dunav osiguranja u Valjevu ,je istakla znacaj otvaranja ovog kontakt centra,jer je nivo informisanosti gradjana na temu osiguranja vrlo mali.

Pročitano 592 puta

3 komentara

Ostavi komentar

Proverite da li ste uneli sve potrebne informacije gde je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.

Baner

TRENUTNO NA VEZI

Imamo 11 gostiju na mreži
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner