РАДИО ВАЉЕВО

 

Не само најстарији већ и најпоузданији и најсадржајнији

 

 

   

Магична звучна кутија - радио, као информативни медиј, када се појавио у свету двадесетих година прошлог века, начинио је револуционарни корак међу јавним гласилима, исто како је то педесетих година учинила телевизија. Специјалност радија, његова предност у односу на штампу је било саопштавање информација, праћење догађаја који трају (директан, жив пренос), аутентичност, изворност...

 

 

    54488519

 

 

Прва радио станица у свету почела је да емитује програм 2. новембра 1920.године у граду Питсбургу у САД, док је на подручју колубарског округа 29. новембра 1967 године стартовао Радио Ваљево.
У свом трајању до данас, Радио Ваљево је остао доследан основном програмском циљу - благовремено и објективно информисање о свему што је занимало наше слушаоце.
Данас је у Радио Ваљеву запослено 10 радника, а емитујемо 24 часа програма (информативне и садржајне емисије, музика...).

 

Понедељак, 30. Новембар 2015
19:45


РАДИО ВАЉЕВО

Слушајте нас уживо
(кликните на слику слушалица)


РАДИО ВАЉЕВО 1

Највећи хитови домаће забавне, народне и староградске музике

Слушајте нас уживо
(кликните на слику звучника)

ТРЕНУТНО СЛУШАТЕ...

Muzika i EPP

КУРСНА ЛИСТА

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер


KONTAKT CENTAR DUNAV OSIGURANJA


Написао 
четвртак, 15 децембар 2011 13:08

Kompanija Dunav osiguranja je uvela kontakt centar koji predstavlja mogucnost dobijanja informacija vezanih za sve vrste osiguranja.Pozivom na broj 0800 386 286,potencijalni i postojeci osiguranici mogu dobiti sve informacije o mogucim vidovima osiguranja,prijavi stete,prodajnim mestima.

Svetlana Tomic ,direktor Dunav osiguranja u Valjevu ,je istakla znacaj otvaranja ovog kontakt centra,jer je nivo informisanosti gradjana na temu osiguranja vrlo mali.

Прочитано 909 пута
Више из ове категорије « DONATORSKO PLAVO VECE PREKVALIFIKACIJOM DO POSLA »

Остави коментар

Проверите да ли сте унели све потребне информације где је назначено (*). HTML код није дозвољен.

Банер

ТРЕНУТНО НА ВЕЗИ

Имамо 8 гостију на мрежи
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер