RADIO VALJEVO

 

Ne samo najstariji već i najpouzdaniji i najsadržajniji 

 

 

    Magična zvučna kutija - radio, kao informativni medij, kada se pojavio u svetu dvadesetih godina prošlog veka, načinio je revolucionarni korak među javnim glasilima, isto kako je to pedesetih godina učinila televizija. Specijalnost radija, njegova prednost u odnosu na štampu je bilo saopštavanje informacija, praćenje događaja koji traju (direktan, živ prenos), autentičnost, izvornost...

    54488519

 

     Prva radio stanica u svetu počela je da emituje program 2.  novembra 1920.godine u gradu Pitsburgu u SAD, dok je na  području kolubarskog okruga 29. novembra 1967 godine startovao  Radio Valjevo.

    U svom trajanju do danas, Radio Valjevo je ostao dosledan    osnovnom programskom cilju - blagovremeno i objektivno  informisanje o svemu što je zanimalo naše slušaoce.

 Danas je u Radio Valjevu zaposleno 10 radnika, a emitujemo 24  časa programa (informativne i sadržajne emisije, muzika...).  

Sreda, 30. Jul 2014
02:54:


RADIO VALJEVO

Slušajte nas uživo
(kliknite na sliku slušalica)


RADIO VALJEVO 1

Najveći hitovi domaće zabavne, narodne i starogradske muzike

Slušajte nas uživo
(kliknite na sliku zvučnika)

Trenutno slušate...

Muzika i EPP

KURSNA LISTA

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner


ZASEDALA SKUPSTINA


Napisala:  
ponedeljak, 19 avgust 2013

Danasnji nstavak sednice gradske skupstine ,prekinute pre tri sedmice,i odrzavanje jos jedne nove,pokazali su prvobitno,da je parlamentarna kriza prevazidjena,sto je u pauzi izmedju dve sednice,novinarima potvrdio i predsedavajuci gradske skupstine dr Mihailo Jokic.Medjutim,parlamentarna idila je potrajala jedva do kraja nove sednice.

Gradska skupstina je danas donela odluku o raspisivanju konkursa za direktore gradske direkcije i svih komunalnih preduzeca("Vodovoda","Toplane","Vidraka" "Poleta'),kao i "Radio Valjeva".

Ozvanicena je danas i inicijativa,upucena Vladi Republike Srbije,za imenovanje gradonacelnika Valjeva Stanka Terzica za predstavnika u Regionalnom razvojnom savetu ,za region Sumadije i Zapadne Srbije.

Ipak se glasalo pojedinacno o svakom predlogu iz seta kadrovskih pitanja(sastav UO Doma zdravlja,opstinskih Saveta,skolskih odbora).Sa dnevnog reda danasnje sednice,na predlog SPS-PUPS-JS-SDPS,skinut je predlog o razresenju v.d. direktora Zavoda za zastitu spomenika u Valjevu,Nemanje Radojcica.

Gradski parlament je dao zeleno svetlo godisnjem Programu zastite,koriscenja i uredjenja poljoprivrednog zemljista,odukama o izradi Plana detaljne regulacije za deonicu puta Sedlari-Lelic,kao i Plana generalne regulacije "Centar".Odbornici su podrzali i odluke o davanju na koriscenje zemljista SPC,kao i fudbalskim klubovima.

Pocetak druge,nove sednice,vec nakon uvodnog obracanja dirktora gradske Direkcije ,Dragana Jeremica,koji je pojasnio razloge za drugi rebalans budzeta Direkcije,obelezio je zahtev lidera valjevskih naprednjaka za 15-to minutnom pauzom u radu sednice.Nakon pauze,skupstina je nastavila sa radom,te je konacno usvojen drugi rbalans budzeta Direkcije,koji je,kako rece direktor Jeremic,plod usteda na tenderima i povoljnih ponuda.

Pročitano 153 puta Poslednji put izmenjeno ponedeljak, 19 avgust 2013

Ostavi komentar

Proverite da li ste uneli sve potrebne informacije gde je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.

Baner

TRENUTNO NA VEZI

Imamo 5 gostiju na mreži
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner